VIDEO Protestatarul „Ceauşescu” a intervenit în direct peste declaraţiile lui Orban şi i-a oferit un lanţ. Reacţia premierului

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceauşescu”, i-a oferit un lanţ premierului Ludovic Orban. „Ferecaţi uşile! Lanţul pe care l-aţi avut înainte era din plastic şi PSD-iştii l-au rupt”, i-a spus bărbatul liderului PNL.

6522 afișări
Imaginea articolului VIDEO Protestatarul „Ceauşescu” a intervenit în direct peste declaraţiile lui Orban şi i-a oferit un lanţ. Reacţia premierului

Protestatarul „Ceauşescu” i-a oferit un lanţ lui Orban să lege uşile şi să nu mai primească PSD-işti

„Anul trecut în această clădire acel domn Rareş spunea: ferecaţi uşile partidului ca să nu mai intre nimeni din PSD. Vreau să vă ofer acest lanţ, pentru că lanţul pe care l-aţi avut înainte era din plastic şi pesediştii l-au rupt. Aş vrea să vă ofer acest lanţ cu care într-adevăr să ferecaţi uşile”, i-a spus Ceauşescu lui Orban.

Replica premierului a fost promptă: „Nu-l iau”.

De asemenea, protestatarul i-a oferit lui Orban şi un lacăt.

„Mie nu-mi plac lanţurile, mie-mi plac cheile. Eu iubesc libertatea. Dl. Ceauşescu, aveţi un pic...”, a mai spus Ludovic Orban.

El a ţinut să-l asigure pe protestatar că „uşile partidului sunt închise”.

Săptămâna trecută trei parlamentari au demisionat din PSD, iar aproape o sută de foşti primari PSD candidează din partea PNL.

El a evitat să spună dacă foştii parlamentari PSD ar putea candida din partea liberalilor.

În înregistrarea declaraţiilor premierului, la minutul 15.58 

 

Declaraţii de presă susţinute de Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban

Declaraţii de presă susţinute de Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 24 august 2020

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici