Videoclipurile pro-vaccinare ale Guvernului, cu Florin Cîţu şi Valeriu Gheorghiţă, nu l-au convins pe liderul USR PLUS Dacian Cioloş: „Pot să aibă efect exact pe invers”

  • Dacian Cioloş susţine că clipurile politice pro-vaccinare nu conving
  • Dacian Cioloş: Şefii de stat din UE discută despre mutaţiile Covid
  • Liderul USR PLUS spune că România trebuie să fie pregătită pentru toamnă
  • Problema României în opinia lui Cioloş: gradul de urbanizare
  • Interviul cu Dacian Cioloş va fi difuzat duminică, ora 20.00, pe Aleph News
1001 afișări
Imaginea articolului Videoclipurile pro-vaccinare ale Guvernului, cu Florin Cîţu şi Valeriu Gheorghiţă, nu l-au convins pe liderul USR PLUS Dacian Cioloş: „Pot să aibă efect exact pe invers”

Clipurile pro-vaccinare ale Guvernului cu Florin Cîţu şi Valeriu Gheorghiţă nu l-au convins pe liderul USR PLUS Dacian Cioloş: „Pot să aibă efect exact pe invers”

Lucrurile ar fi trebuit gândite mai bine în privinţa vaccinării, recunoaşte Dacian Cioloş pentru Aleph News. Deşi este lider al coaliţiei, copreşedintele USR PLUS spune că nici videoclipurile lui Florin Cîţu n-au prea atras oamenii la vaccinare.

„Nu cred că videoclipuri ale politicienilor o să convingă foarte mulţi oameni, ba cred că pot să aibă efect exact pe invers. Toată implicarea asta a politicienilor…“, spune Dacian Cioloş, preşedinte USR PLUS.

Ce se discută la Bruxelles despre pandemie? Îţi spune tot Cioloş. Preşedintele Renew Europe crede că în România trebuie să se implice mai mult sistemul medical, pentru că în toamnă ar putea veni al 4-lea val.

„E important să fim pregătiţi pentru la toamnă pentru că se discută între şefii de stat şi de guvern tot mai mult şi de aceste mutaţii care au apărut. Unele dintre ele au un anumit grad de periculozitate şi acum, peste vară, lucrurile vor sta mai bine dar din toamnă încolo putem să ne aşteptăm din nou la un nou val de infecţie mai mare“, adaugă Cioloş.

Poţi vedea interviul cu Dacian Cioloş, duminică, de la ora 20.00, la emisiunea OFF/On The Record.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici