Viitorul şef al PSD va fi ascultat online, dar va fi ales tot pe hârtie

  • Social-democraţii îşi aleg sâmbătă viitorul lider.
  • Marcel Ciolacu şi Orlando Teodorovici se luptă să obţină şefia PSD.
  • În Dolj, 69 de reprezentanţi ai organizaţiei judeţene vor vota de la terase.
401 afișări

Peste 1500 de reprezentanţi ai organizaţiilor PSD din toată ţara vor decide, sâmbătă, viitorul preşedinte al partidului. Noul lider al social -democraţilor va fi ales, pentru prima data, de la distanţă. Congresul PSD va fi online, dar delegaţii vor vota pe buletine de vot.

Doljul are delegaţia cea mai mare – 69 de reprezentanţi. Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Craiova, va fi la Bucureşti, alături de Marcel Ciolacu. Acesta este candidatul susţinut de doljeni pentru că “ este om de partid”, spune Olguţa Vasilescu.

Ceilalţi delegaţi doljeni se vor aduna la un hotel din Craiova. Pentru că trebuie să respecte măsurile de distanţare socială, aceştia vor fi împărţiţi în două tabere- unii vor sta la terasă, alţii vor urmări, din parcarea hotelului, dezbaterile.  În ambele locaţii vor fi montate două ecrane, iar delegaţii  vor avea posibilitatea să interacţioneze, online, cu colegii lor din ţară.  

“ Despre Marcel Ciolacu pot să spun că (...) este un om de partid, în primul rând, care a condus o organizaţie. Ştie ce înseamnă să câştigi din punct de vedere electoral. (...) Din punctul meu de vedere nu este necesară niciun fel de luptă politică în interiorul partidului, în această perioadă de campanie electorală pentru că urmează şi alegerile locale şi alegerile generale.”, a declarat Olguţa Vasilescu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici