Violeta Alexandru, al treilea ministru propus în Guvernul Orban, avizat negativ. Reacţia lui Orban: ”Revoltător”

Violeta Alexandru, propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Muncii, a primit, miercuri, aviz negativ în comisiile de specialitate din Parlament. Este al treilea aviz negativ înregistrat de miniştii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban.

3581 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru, al treilea ministru propus în Guvernul Orban, avizat negativ. Reacţia lui Orban: ”Revoltător”

Violeta Alexandru, al treilea ministru propus în Guvernul Orban, avizat negativ. Reacţia lui Orban: ”Revoltător”

Propunerea Violetei Alexandru fost fotată favorabil de 22 de deputaţi şi senatori, în timp ce 29 de voturi au fost contra şi o abtinere.

Alţi doi miniştri propuşi în cabinetul PNL, Florin Cîţu (Finanţe) şi Ion Ştefan (Dezvoltare), au primit aviz negativ la audierile din comisiile de specialitate..

Votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.
 

Orban, despre avizul negativ pentru Violeta Alexandru: Este nedrept şi revoltător. Un vot politic
 
 Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că avizul negativ dat în comisii la audierea Violetei Alexandru, propunerea pentru Muncă, este unul politic, nedrept şi revoltător. El a precizat că propunerile de miniştri rămân aceleaşi, indiferent de avizul pe care l-au primit în comisii.
 
„Este nedrept şi revoltător. Votul a fost un vot politic, fără niciun fel de legătură cu calitatea prestaţiei şi cu calitatea răspunsurilor furnizate de candidatul nostru la funcţia de ministru al Muncii. Ca atare, mergem mai departe cu candidaţii noştri. PSD a căzut de şla putere, Guvernul PSD a fost demis, este hulit de 80% din populaţia României. Majoritatea românilor s-au săturat de minciunile, abuzurile şi de modul agresiv, iar tupeul şi obrăznicia de care dau dovadă după atâţia ani de guvernare în care nu au făcut nimic, îndrănesc acum să facă ei legea. E un vot politic. Nu are nicio legătură”, a spus Ludovic Orban, după audierea Violetei Alexandru.
 
Premierul desemnat a afirmat că Guvernul PSD a învestit peste 80 de miniştri, printre care mulţi analfabeţi funcţionali.
 
„Le vom arăta după învestirea Guvernului cum se guvernează responsabil o ţară. Aceşti parlamentari au învestit miniştri care au făcut de râs funcţia de ministru. Peste 80 de miniştri, printre care mulţi analfabeţi funcţional, fără experienţă”, a subliniat Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici