Violeta Alexandru o cheamă pe Gabriela Firea în instanţă. De ce jocuri în CGMB este acuzat primarul general

  • PNL Bucureşti, organizaţie condusă de Violeta Alexandru, a depus plângere penală pe numele primarului general al Capitalei
  • Liberalii o acuză pe Gabriela Firea că blochează intenţionat votul pentru trei membri în Consiliul General al Municipiului Bucureşti
  • Firea: Situaţia pe care o reclamă este generată de către PNL, instanţa a respins acţiunea ca fiind neîntemeiată
703 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru o cheamă pe Gabriela Firea în instanţă. De ce jocuri în CGMB este acuzat primarul general

Violeta Alexandru o cheamă pe Gabriela Firea în instanţă

Organizaţia PNL Bucureşti, pe care o conduce Violeta Alexandru, a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general şi a doi funcţionari din conducerea Primăriei Capitalei. Motivul? Au refuzat să pună pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului General proiectele prin care urmau să fie schimbaţi trei consilieri aleşi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Violeta Alexandru o acuză pe Firea că vrea să treacă proiecte pentru care are nevoie de majoritate absolută, şi din acest motiv nu ar vrea înlocuirea celor trei consilieri.

„Apreciem, şi rămâne să decidă instanţa, că Primăria Capitalei, prin Gabriela Firea şi cei care organizează ordinea de zi şi şedinţele de consiliu, comit un abuz. Gabriela Firea încearcă să controleze Consiliul general”, a declarat liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

“ Situatia pe care o reclamă este generată chiar de către membrii partidului său! […] Violeta Alexandru face doar ce ştie mai bine: plângeri penale ridicole! O sfătuiesc pe doamna Violeta Alexandru să lămurească situaţa membrilor PNL care doresc să intre în CGMB şi abia apoi sa facă declaraţii publice şi plângeri penale neîntemeiate!" i-a transmis Gabriela Firea câteva ore mai târziu.

Cei trei consilieri pe care PNL vrea să-i schimbe sunt:  consilierul general Ciprian Ciucu, care a demisionat în decembrie anul trecut când a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, fiind incompatibil cu funcţia de consilier general, şi alţi doi consilieri generali „pe care PNL a decis să îi demită ca urmare a unor acţiuni care ne sugerau o apropiere de PSD”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici