Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidenţiale

Omul de afaceri şi preşedinte al Partidului Dreapta Liberală Viorel Cataramă a anunţat că îşi va depune candidatura la alegerile prezidenţiale din iarnă.

2060 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidenţiale

Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidenţiale

"Voi candida la alegerile prezidenţiale din 2019 ca preşedinte al partidului politic Dreapta Liberala, cu un mesaj ProCapitalism. Vrem să trimitem socialismul în istorie", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta mai transmite şi care sunt principalele ţinte:
- anularea pensiilor speciale
- anularea ajutoarelor sociale pt persoanele apte de muncă
- concedierea a cel puţin 25% dintre bugetari
- susţinerea puternică a sectorului privat prin incurajarea exporturilor, diminuarea importurilor, acces simplu la creditare/finanţare, simplificarea birocraţiei, reducerea fiscalităţii pe muncă.
- promovarea Statului-Natiune, opoziţie la stânga globalistă
- ProEU, dar în primul rând ProUSA

Omul de afaceri Viorel Cataramă a înfiinţat Partidul Dreapta Liberală după ce a părăsit Partidul Liberal, în urma neînţelegerilor cu liderul liberal Ludovic Orban.

Taguri:
presedintie,
catarama,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici