Viorica Dăncilă anunţă că PSD este de acord cu o „unire” cu Pro România, dar fără Victor Ponta

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, marţi seară, că partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o „unire" cu Pro România, dar cu condiţia ca din formaţiune să nu mai facă parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat că vrea să distrugă PSD.

1936 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă anunţă că PSD este de acord cu o „unire” cu Pro România, dar fără Victor Ponta

Viorica Dăncilă anunţă că PSD este de acord cu o „unire” cu Pro România, dar fără Victor Ponta

„Când vorbim de Pro România, noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forţaţi. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost daţi afară din partid. Au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia sunt oameni care au făcut performanţă în judeţele lor. Deci nu avem nimic cu oamenii din Pro România", a declarat Viorica Dăncilă, pentru B1Tv.

Premierul l-a acuzat pe Victor Ponta că vrea să distrugă PSD. „Victor Ponta vrea să ia oamenii din PSD. Uitaţi-vă că nu vrea oameni din altă parte, vrea din PSD, pentru că vede că în PSD nu mai este dorit", a completat Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici