Viorica Dăncilă, despre ordonanţa privind protocoalele propusă de Toader: Singura soluţie e să avem un moment T0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, referitor la ordonanţa de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor date pe protocoale sau interceptări ilegale propusă de Tudorel Toader, că este nevoie de un moment T0 şi de desecretizarea tuturor protocoalelor.

1766 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre ordonanţa privind protocoalele propusă de Toader: Singura soluţie e să avem un moment T0

Viorica Dăncilă, despre ordonanţa privind protocoalele propusă de Toader: Singura soluţie e să avem un moment T0

"Pentru a porni de la un moment T0, trebuie să avem desecretizarea protocoalelor. Dacă nu, vom mai merge de acum mulţi ani înainte să spunem: am mai găsit un protocol într-un loc, a mai existat un protocol de acum doi ani, de acum trei ani. Cred că trebuie să terminăm cu acest lucru şi singura soluţie este să avem un moment T0 în care toate protocoalele să fie desecretizate", a declarat Viorica Dăncilă.

Ministrul Justiţiei a anunţat, la începutul lunii august, că-i va propune premierului adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor date pe protocoale sau interceptări ilegale, Tudorel Toader precizând că va face această propunere într-un timp scurt, "după terminarea concediilor"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici