Viorica Dăncilă, după ce Ludovic Orban a spus că va negocia cu PSD pentru a susţine guvernul: Niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze încrederea cetăţenilor

Viorica Dăncilă a declarat că niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze voturile date şi încrederea cetăţenilor, ca reacţie la afirmaţia premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit căreia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru a susţine guvernul.

531 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, după ce Ludovic Orban a spus că va negocia cu PSD pentru a susţine guvernul: Niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze încrederea cetăţenilor

Viorica Dăncilă, după ce Ludovic Orban a spus că va negocia cu aleşii PSD pentru a susţine guvernul: Nu am emoţii. Niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze încrederea cetăţenilor

„Nu am emoţii. Am încredere. Eu cred că niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze voturile date şi încrederea cetăţenilor din România”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată dacă vor fi social-democraţi care să voteze în favoarea guvernului Orban.

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, că există echipe de negociere care vor avea discuţii şi cu PSD, atât la nivelul celor două Camere, cât şi individual, cu parlamentarii care se vor arăta dispuşi să susţină Executivul PNL.

„Cu siguranţă vom discuta şi cu parlamentarii PSD. Ştiţi că am format echipe de negociere la nivelul Camerei şi la nivelul Senatului, vor aborda individual, şi cu parlamentarii despre care ştim că nu agreează, ca să spun aşa, deviaţionismul grav al conducerii PSD şi care ar putea să voteze pentru ceea ce este bine pentru România”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri la Parlament, întrebat dacă vor fi negocieri şi cu parlamentarii PSD în vederea susţinerii noului Executiv.

Chestionat dacă există semnale din partea PSD cum că vor oferi sprijinul, aşa cum s-a întâmplat şi pentru votul moţiunii, Ludovic Orban a răspuns: „Când vom avea, nu pot să zic certitudini, dar când vom avea garanţii ferme din partea unor parlamentari, vom şti exact pe câte voturi suplimentare, faţă de formaţiunile politice care vor decide să susţină Guvernul, putem să contăm”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici