Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Consiliul Judeţean Timiş. Reacţia premierului demis

Mai mulţi protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde aceasta a susţinut o conferinţă de presă. Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

3451 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Consiliul Judeţean Timiş. Reacţia premierului demis

Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Consiliul Judeţean Timiş. Reacţia premierului

În jur de 15 protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă în faţa sediului Consiliului Judeţean Timiş, unde premierul demis a susţinut o conferinţă de presă. Oamenii au avut la ei portavoci, au scandat şi au bruiat conferinţa de presă.

Protestatarii au strigat „Mincinoasa, mincinoasa!”, „Analfabeta!” şi „Timişoara, Timişoara”. Premierul demis, Viorica Dăncilă, a spus, referitor la acest protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite oraşe sau chiar pentru ţara noastră. Nimeni din această ţară nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (...) Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înţeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”, a spus Viorica Dăncilă.
 

Dăncilă, întrebată unde va lucra dacă pierde alegerile: Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă


Dăncilă e convinsă că îşi va găsi un loc de muncă unde poate dovedi că face performanţă, în cazul în care va pierde alegerile prezidenţiale.

Întrebată vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, unde va lucra dacă va pierde alegerile, Dăncilă a răspuns că nu a avut timp să se gândească la un loc de muncă.

Spre deosebire de candidatul Iohannis, eu m-am gândit mai puţin la avantajul meu personal, în schimb m-am gândit la ceea ce pot să fac pentru oameni. Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experienţă. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanţă”, a spus Dăncilă.

În altă ordine de idei, aceasta s-a declarat convinsă că va intra în turul al doilea al alegerilor prezindenţiale.

Mai mulţi protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde aceasta a susţinut o conferinţă de presă. Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici