Viorica Dăncilă: PSD merge înainte cu guvernarea şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curaj

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că PSD va merge înaintea cu guvernarea ţării, alături de partid venind toţi cei din ALDE şi Pro România care au curaj să îşi asume acest lucru. Ea a adăugat că dincolo de jocul politic, importantă e stabilitatea guvernării.

1708 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: PSD merge înainte cu guvernarea şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curaj

Dăncilă: PSD merge înainte cu guvernarea şi alături vor veni din ALDE şi Pro România care au curaj

„PSD va merge înainte cu guvernarea ţării şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curajul de a-şi asuma acest proces, care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele şi calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetăţenii care ne-au dat votul şi încrederea în 2016”, a scris Viorica Dăncilă, luni, pe Facebook.

Liderul PSD a mai spus că „Dacă unii dintre membrii ALDE nu înţeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în faţa românilor, în faţa colegilor de bună-credinţă care au fost sacrificaţi în numele unor interese mărunte, în faţa celorlalte instituţii ale statului român şi în faţa partenerilor noştri externi. PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul ţării şi ce credibilitate avem în plan extern”.

ALDE discută, la ora transmiterii acestei ştiri despre ieşirea de la guvernare şi formarea unei alianţe cu Pro România. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că miniştrii ALDE vor demisiona din Guvern, marţi.

Social-democraţii se reunesc, luni, la 17.00, într-o şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta pe marginea subiectului.

Taguri:
dăncilă,
psd,
alde

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici