Virgil Popescu: Am decis să nu mai continui ca ministru al Energiei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă, marţi seara, că a decis să nu mai continue în funcţia pe care a ocupat-o timp de 3 ani şi jumătate.

950 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu: Am decis să nu mai continui ca ministru al Energiei

Virgil Popescu scrie, marţi seara, pe Facebook, că se încheie o perioadă tumultoasă, intensă şi plină de provocări pentru el.

„Am decis să nu mai continui ca ministru al Energiei. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-au acordat pe parcursul a peste 3 ani şi jumătate: preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele PNL Nicolae Ciucă, colegii de partid, de la centru şi liberalii mehedinţeni, echipa din minister, colegii din Guvern şi Parlament, colaboratori, parteneri din UE, parteneri din SUA, parteneri internaţionali şi cetăţeni. A fost o perioadă intensă, plină de provocări în domeniul energiei, am trecut prin cea mai cruntă criză energetică, război la graniţe, dar trecut cu bine. Cu toate acestea am dus înainte proiecte majore şi cu impact foarte mare (dezvoltarea programului nuclear - unităţile 3 şi 4, SMR), parteneriatul Romgaz - Petrom pentru extragerea gazelor din Marea Neagră, investiţiile CEO, construcţia viitoarei centrale de la Mintia, atragerea investiţiilor din Fondul pentru Modernizare, din PNRR şi multe altele”, spune Virgil Popescu.

Acesta precizează că are încredere că toate proiectele începute vor fi duse la final de viitorul ministru, cu sprijinul prim-ministrului, pentru că „România trebuie şi va fi independentă energetic”.

Popescu promite că va fi aproape de viitorul ministru şi îi voi oferi sprijinul dacă i-l va cere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici