Vizită crucială pentru aderarea la Spaţiul Schengen. Premierul olandez, Mark Rutte, vine miercuri în România

  • Premierul olandez, Mark Rutte, vine miercuri în România.
  • El se va întâlni, la Cincu, la Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica”, cu preşedintele Klaus Iohannis.
  • Olanda este singura ţară care se mai opune aderării României la Spaţiul Schengen.
5605 afișări
Imaginea articolului Vizită crucială pentru aderarea la Spaţiul Schengen. Premierul olandez, Mark Rutte, vine miercuri în România

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita, miercuri, Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica”, de la Cincu, judeţul Braşov, împreună cu prim-ministrul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Cei doi oficiali au în program convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale, întâlnire cu militarii dislocaţi în bază şi declaraţii de presă comune.

O singură ţară se mai opune în prezent aderării României la Spaţiul Schengen, a spus luni dimineaţă, la RFI, eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă. El se referă la Regatul Ţărilor de Jos, ”una din redutele grele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici