Vizita ministrului belgian de Externe, Didier Reynders, la Bucureşti a fost amânată

Vizita ministrului belgian de Externe, Didier Reynders, care ar fi trebuit să aibă loc marţi, a fost amânată din motive "tehnice", ea urmând să fie reprogramată la o dată care nu a fost stabilită încă, a precizat Ministerul de Externe.

116 afișări
Imaginea articolului Vizita ministrului belgian de Externe, Didier Reynders, la Bucureşti a fost amânată

Vizita ministrului belgian de Externe, Didier Reynders, la Bucureşti a fost amânată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministrul belgian de Externe, Didier Reynders, şi-a amânat în ultimul moment vizita la Bucureşti, unde acesta ar fi trebuit să se întâlnească cu omologul român, Titus Corlăţean. După întrevedere erau programate declaraţii comune de presă, la sediul MAE, începând cu ora 15:00.

Potrivit Ministerului de Externe, vizita lui Didier Reynders a fost amânată "din motive tehnice şi obiective". Totodată, MAE a precizat că vizita va fi reprogramată "pentru o dată ulterioară, în funcţie de agenda celor doi miniştri".

Ministerul de Externe a anunţat, luni, într-un comunicat, că ministrul belgian al Afacerilor Externe, al Comerţului Exterior şi Afacerilor Europene, Didier Reynders, face, marţi, o vizită la Bucureşti, pe agenda convorbirilor cu omologul Titus Corlăţean aflându-se teme de interes bilateral şi dosare de actualitate ale politicii europene şi internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici