Vlad Voiculescu a comentat informaţiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea: „Nu e perfect, a făcut greşeli"

Vlad Voiculescu, membru PLUS, a comentat, marţi, pe pagina de Facebook, informaţiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea, care circulă de câteva zile pe unele grupuri de Whatsapp. „Tatăl meu nu este perfect... a făcut greşeli”, a scris Voiculescu.

2885 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu a comentat informaţiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea: „Nu e perfect, a făcut greşeli"

Vlad Voiculescu a comentat informaţiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea: Tată nu e perfect, a făcut greşeli

„De câteva zile, pe câteva grupuri de whatsapp umblă un document. Este o decizie a unei instanţe de judecată care constată calitatea de colaborator al Securităţii a tatălui meu. E din 2014 si a fost mereu disponibila pe net. Probabil că o păstrau pentru mai târziu, dar acum că a apucat să circule, va apărea probabil în câteva minute pe wall-ul dumneavoastră”, a scris Vlad Voiculescu.

Acesta susţine că „vechile” greşeli ale membrilor familiei sale au ieşit la suprafaţă din cauza implicării sale politice.

„Sunt deja câţiva ani de când greşeli sau păcate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafaţă şi arătate lumii, la pachet câteodată cu mizerii şi minciuni fără sfârşit. Toate din cauza mea şi a implicării mele. Toate pentru a demonstra că “toţi sunt/suntem la fel” şi pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toţi la fel. Vorbesc în numele meu”, a comentatVoiculescu.

Acesta a dat câteva detalii şi despre contextul în care tatăl său a colaborat cu Securitatea.

„A fost vicecampion naţional la înot şi monitor de ski (atunci a lucrat cu străini despre care a dat declaraţii), apoi profesor de sport la şcoala din sat (unde a întâlnit-o pe mama), apoi kinetoterapeut la Băile Pucioasa, apoi, din 1990, şi-a deschis un atelier de tâmplărie în spatele casei… din tot ce îmi amintesc eu, omul ăsta a muncit de dimineaţă până noaptea aproape în fiecare zi”, a mai scris Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici