Vlad Voiculescu îl critică pe Ludovic Orban: „Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar”

  • Vlad Voiculescu, îl critică pe Ludovic Orban pentru participarea la lansarea unui imonomodulator de Institutul Cantacuzino
  • Liderul PLUS Bucureşti: „Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar. Atât s-a putut”.
850 afișări

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflaţi la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o <realizare a partidului>, oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă <ei chiar muncesc, nu stau degeaba>. Şi când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferinţă de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

El acuză că, la trei ani de la militarizare, după milioane de euro investiţi fără niciun plan şi nicio direcţie, Institutul nu a produs nimic altceva decât „o gaură şi mai mare în buget şi multe pensii speciale”.

„Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţa - un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut. PS ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, adaugă Voiculescu.

Institutul Cantacuzino a lansat pe piaţă, în prezenţa premierului Ludovic Orban, un supliment alimentar care va creşte rezistenţa organismului la infecţii, în special ale tractului respirator superior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici