Vlad Voiculescu, lipsă de la conferinţa de presă a Guvernului. Ce a postat ministrul Sănătăţii/ Arafat: „Nu mă întrebaţi de alte persoane”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi la Spitalul Victor Babeş din Capitală. Voiculescu spune că este o anchetă penală în curs şi va solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus la această tragedie.

2138 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, lipsă de la conferinţa de presă a Guvernului. Ce a postat ministrul Sănătăţii/ Arafat: „Nu mă întrebaţi de alte persoane”

Vlad Voiculescu transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi la Spitalul „Victor Babeş”

Vlad Voiculescu spune că a aflat de tragedia de la Spitalul „Victor Babeş” la ora 18.30.

„Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienţii COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din Bucureşti. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii şi conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost trasferaţi în siguranţă. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvaţi”, spune Voiculescu, pe pagina de Facebook.

Potrivit ministrului, o anchetă penală este în desfăşurare.

Marţi, ministrul Sănătăţii va solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus la tragedia de la „Victor Babeş”.

Vlad Voiculescu a transmis condoleanţe pentru familiile îndurerate.

 

Raed Arafat, despre lipsa ministrul Sănătăţii: Nu mă întrebaţi de alte persoane

Şeful DSU, Raed Arafat, a refuzat să explice absenţa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, de la conferinţa de presă de luni seara, de la Palatul Victoria, convocată în urma tragediei de la spitalul Victor Babeş.

Raed Arafat a refuzat să explice lipsa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, de la conferinţa de presă de la Palatul Victoria. El a dezvăluit faptul că a vorbit la telefon cu ministrul despre criza de la Victor Babeş.

„Nu mă întrebaţi de alte persoane sunt covins că şi ministrul va răspunde”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a mai spus că specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală vor stabili dacă cei decedaţi vor fi trecuţi în statisticile COVID.

„Ei erau pacienţi COVID, bineînţeles, decesul nu poţi să-l corelezi direct, este o problemă tehnică. Modul în care vor fi declaraţi depinde de Medicina Legală”, a explicat şeful DSU, Raed Arafat.

La final, şeful DSU a spus că incidentele apar deoarece sistemul este sub presiune.

„România a făcut faţă acceptabil. Incidente apar deoarece sistemul este sub presiune, este întins la maximum. Greşeala cea mai mare este să ai boala asta şi să stai acasă. Dacă ai veni la spital mai devreme, poate ai evita să ajungi în terapie intensivă”, a mai spus Arafat. 

CITEŞTE AICI NEWS ALERT Tragedie la Victor Babeş: O defecţiune la TIR-ului de Terapie Intensivă a dus la decesul a trei pacienţi

CITEŞTE AICI Tragedia de la Victor Babeş. Florin Ciţu: „Cei vinovaţi vor răspunde”/ „Am văzut ca reprezentanţii statului fug de comunicare”. Arafat: Ventilatoarele sunt de fabricaţie americană. Când se depăşeşte presiunea de 6 se opresc

 

Condoleanţe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeş. Am...

Publicată de Vlad Voiculescu pe Luni, 12 aprilie 2021

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici