Vlădescu, întrebat dacă s-au făcut presiuni pentru bani sau funcţii: Intervenţii există, nu de azi

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu a declarat, întrebat dacă s-a confruntat cu presiuni din partea partidelor la guvernare pentru a da bani sau funcţii, că "tipul acesta de intervenţii există" şi "nu sunt de astăzi".

18 afișări
Imaginea articolului Vlădescu, întrebat dacă s-au făcut presiuni pentru bani sau funcţii: Intervenţii există, nu de azi

Vlădescu, întrebat dacă s-au făcut presiuni pentru bani sau funcţii: Intervenţii există, nu de azi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-au făcut în timpul mandatului său presiuni din partea colegilor de guvernare sau a partidelor aflate la guvernare pentru sa da bani sau funcţii unor apropiaţi, Vlădescu a răspuns: "Ca să dau bani, aproape deloc sau, vizavi de mandatul anterior, aproape deloc, pentru că tipul acesta de ... dumneavoastră le spuneţi presiuni, haideţi să spunem intervenţii ... există, nu sunt de astăzi, au existat şi în mandatul precedent, existau şi în anul 2000".

Solicitat să precizeze în ce mod se face o astfel de intervenţie, Vlădescu nu a dat un exemplu, dar a menţionat că "destul de banal".

Întrebat despre intervenţii referitoare la funcţii, Vlădescu a spus că "nu e diferit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici