Vochiţoiu: Vocea formaţiei Iris, domnul Rafael, e consilierul meu pe probleme culturale

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că cei 11 angajaţi pe care îi are la biroul parlamentar îl ajută în activitatea sa, fiind consultanţii săi pe diverse domenii, el arătând că noul solist vocal al formaţiei Iris, Rafael, e unul dintre consultanţii săi

352 afișări
Imaginea articolului Vochiţoiu: Vocea formaţiei Iris, domnul Rafael, e consilierul meu pe probleme culturale

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Întrebat ce fac cei 11 angajaţi la cabinetul său parlamentar, Haralambie Vochiţiu a răspuns: "Păi, diverse chestiuni. Sunt consultanţii mei pe diverse domenii, de la cultural, unde este vocea formaţiei Iris, domnul Rafael, care e consilierul meu pe probleme culturale, până la specialişti în probleme de energie şi de minerit, care m-au ajutat mai ales cu Roşia Montană".

"Sunt diverşi oameni de diverse profesii care sunt consultanţii mei şi cu care mă sfătuiesc atunci când e nevoie de ceva, oameni care îmi organizează agenda, unii dintre ei, cu care avem diverse reacţii, construim programul de guvernare împreună. Mă ajută în activitatea de parlamentar", a spus Haralambie Vochițoiu.

Cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.

Senatorul PPDD Haralambie Vochiţoiu, ales în colegiul uninominal nr. 1 Hunedoara, are 11 angajaţi în baza unei convenţii civile, conform statelor de plată aferente lunii septembrie. Haralambie Vochiţoiu a decontat în luna iulie suma de 4.000 lei pentru cheltuieli de personal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici