Voicu: Sper că Fenechiu îşi va continua mandatul la şefia Transporturilor, cred în nevinovăţia lui

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, şi-a exprimat, joi, speranţa că Relu Fenechiu îşi va continua mandatul la şefia Ministerului Transporturilor, afirmându-şi încrederea în nevinovăţia liberalului şi într-o decizie favorabilă în cazul acestuia.

81 afișări
Imaginea articolului Voicu: Sper că Fenechiu îşi va continua mandatul la şefia Transporturilor, cred în nevinovăţia lui

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Cred în continuare în nevinovăţia colegului nostru, cred în şansa într-o decizie favorabilă, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Cred în şansa de a continua un mandat bun, în opinia mea, la conducerea ministerului Transporturilor şi, din acest punct de vedere, aşteptăm decizia de săptămâna viitoare, însă trebuie să menţionăm, încă o dată, performanţa colegului nostru la conducerea ministerului, chiar dacă este un minister dificil, care nu poate să îţi dea întotdeauna numai motive de satisfacţie", a spus Voicu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, la acest minister sunt multe lucruri bune făcute, el afirmând că deblocarea unei sume importante din bani europeni pe programul operaţional sectorial transporturi este poate cea mai importantă realizare a lui Fenechiu.

La rândul său, ministrul Culturii, Daniel Barbu, i-a urat lui Relu Fenechiu, în numele tuturor liberalilor, la mulţi ani cu ocazia zilei sale de naştere.

Premierul Victor Ponta i-a transmis "La Mulţi Ani" ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, absent de la şedinţa de guvern, precizând că transmite această urare "şi ca vârstă, şi ca ministru" şi adăugând că, în mod sigur, acesta va fi "vedetă" pe parcursul zilei.

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat joi, la intrarea în sediul ICCJ, unde se judecă dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, că speră să se finalizeze cauza la un moment dat, "spre binele nostru şi al MCV-ului", precizând că de opt ani îi este afectată cariera de acest proces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici