Voiculescu despre atacurile lui Băsescu: "E clar că nu mai e o problemă politică, ci psihiatrică'

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, pentru evz.ro, referindu-se la atacurile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa, că, atunci "când cineva bate ţara în lung şi-n lat insultându-te zilnic, obsesiv, e clar că nu mai e o problemă politică, ci psihiatrică".

18 afișări
Imaginea articolului Voiculescu despre atacurile lui Băsescu: "E clar că nu mai e o problemă politică, ci psihiatrică'

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Când cineva bate ţara în lung şi-n lat insultându-te zilnic, obsesiv, e clar că nu mai e o problemă politică, ci psihiatrică. Şi trebuie să fii oarecum generos cu cazurile de acest tip", a afirmat Voiculescu.

El a mai spus că tema "mogulilor", pe care a tratat-o întotdeauna într-un registru ironic, este "artificială şi marginală".

"Atacurile domnului Traian Băsescu ţin loc de argumente politice civilizate şi consider firesc ca, până pe 6 decembrie, doar să le observ cu echilibru şi indulgenţă", a adăugat Voiculescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la sediul său de campanie, că "mogulii" din spatele lui Klaus Iohannis sunt ca rechinii, se învârt în jurul datei de 6 decembrie pentru că "li se pare lor că acolo este prada" şi că-i va apăra pe români de lăcomia acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici