Voiculescu: Schimbarea Guvernului Boc, un pas spre normalitate

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, marţi, că schimbarea Guvernului Boc este un pas spre normalitate şi către finalul regimului Băsescu.

33 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Schimbarea Guvernului Boc, un pas spre normalitate

Voiculescu: Schimbarea Guvernului Boc, un pas spre normalitate (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Baraghin)

Potrivit PC, Dan Voiculescu a afirmat că votul în favoarea moţiunii "corectează o eroare politică pentru care România a plătit foarte scump în ultimele 10 luni şi, în măsura egală, reprezintă un pas important către căderea regimului Băsescu".

"Esenţial este să găsim rapid formula de guvernare care să ofere siguranţa gestionării corecte a priorităţilor economice, dar şi a procesului electoral. Este important ca Traian Băsescu să nu ţină România blocată încă o lună de zile, doar pentru că vrea să păstreze pârghiile guvernării pe perioada alegerilor. Schimbarea Guvernului Boc este un pas spre normalitate, pe care trebuie să o regăsim complet după şase decembrie", a mai spus Dan Voiculescu.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR a fost adoptată, marţi, astfel că, potrivit Constituţiei, Guvernul Boc se consideră demis, fiind prima dată în perioada postrevoluţionară când o astfel de moţiune trece în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici