Voinescu: Antonescu este "un Farfuridi pe invers"

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că liderul PNL Crin Antonescu este "întruchiparea stridentă a unui jalnic personaj caragialesc", un "Farfuridi pe invers" şi a arătat că "transmite un gând bun noii prietenii între principialii Ponta, Antonescu şi Frunzăverde".

739 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Antonescu este "un Farfuridi pe invers"

Crin Antonescu (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Voinescu a spus că "Antonescu este o figură politică adecvată României, care stă sub anul Caragiale, acest Farfuridi pe invers".

El a explicat că Farfuridi iubea trădarea şi nu-i iubea pe trădători, în timp ce din discursurile lui Antonescu se înţelege că acesta urăşte trădarea, dar îi iubeşte pe trădători.

"Domnia sa rămâne întruchiparea stridentă a unui jalnic personaj caragialesc. Farfuridi şi Caţavencu sunt cu mult mai bine conturaţi şi articulaţi decât domnul Antonescu", a adăugat Voinescu.

Sever Voinescu a spus şi că Victor Ponta afirma în octombrie 2011 că nu-i plac trădătorii. "Transmit un gând bun noii prietenii între principialii Ponta, Antonescu şi Frunzăverde", a adăugat Voinescu.

El a spus, în legătură cu situaţia din PDL după plecarea lui Frunzăverde, că îi aminteşte de titlul unui roman celebru.

"Aş vorbi despre insuportabila uşurătate a greilor din PDL, greii care te lasă la greu, greii care devin uşori în momentul în care partidului îi e greu", a explicat Voinescu.

El a apreciat că "liderul politic Sorin Frunzăverde a lăsat partidul la greu" şi că, "din punctul de vedere al situaţiei, nu PDL este vinovat sau mai vinovat în raport cu Sorin Frunzăverde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici