Voinescu: Foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că ştie că foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament, că niciunul din cele 15 puncte prezentate de Victor Ponta nu este tabu pentru PDL, iar democrat-liberalii aşteaptă să fie discutate.

582 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament

Voinescu: Foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Noi ştim că sunt foarte mulţi parlamentari din grupurile socialiste care doresc să revină în Parlament şi sunt convins că, până la urmă, punctul lor de vedere normal şi corect va prevala. Niciunul dintre cele 15 puncte spuse de Victor Ponta în discursul de la învestirea Guvernului nu este tabu pentru noi. Sunt probleme importante, vrem să le discutăm, dar trebuie să ne întâlnim în Parlament, nu altundeva. Îi aşteptăm", a afirmat Voinescu.

El a mai spus că aceatsă grevă parlamentară costă bugetul Camerei 1,2 milioane euro.

Întrebat dacă sunt negocieri cu opoziţia pentru a reveni în Parlament, Voinescu a spus că un pas este acela că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a solicitat secretarilor de stat în relaţia cu Parlamentul să fie foarte atenţi cu numărul ordonanţelor de urgenţă.

"S-a cerut ca ministerele în momentul în care propun acte normative să nu abuzeze de prerogativa ordonanţelor de urgenţă. Premierul a avertizat ministerele că va fi destul de zgârcit în a accepta ordonanţe de urgenţă", a explicat Voinescu.

El a mai spus că nici PDL nu doreşte să se abuzeze de ordonanţe de urgenţă, iar Guvernul Boc a fost "puţin generos" cu numărul ordonanţelor de urgenţă faţă de Guvernele Tăriceanu şi Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici