Voinescu: Udrea e un om politic de rezistenţă. În locul ei, mulţi bărbaţi ar fi abandonat

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a apreciat, joi, la "Interviurile Gândul", că Elena Udrea este "un om politic de rezistenţă", el precizând că admită faptul că aceasta rămâne în picioare în faţa "asediului" politic şi mediatic care de multe ori degenerează în "mitocănie".

349 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Udrea e un om politic de rezistenţă. În locul ei, mulţi bărbaţi ar fi abandonat

Voinescu: Udrea e un om politic de rezistenţă. În locul ei, mulţi bărbaţi ar fi abandonat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Doamna Udrea este un om foarte eficient. Este un om politic de rezistenţă. Eu admir puterea cu care stă vertical, stă în picioare în faţa asediului politic şi uneori mediatic care de multe ori degenerează în mitocănie", a spus Sever Voinescu la "Interviurile Gândul", întrebat dacă Elene Udrea este un "lider de convingeri".

Voinescu a apreciat că, dacă ar fi fost în loecul Elenei Udrea, "foarte mulţi bărbaţi ar fi abandonat".

Vicepreşedintele PDL a susţinut că, în plus, Elena Udrea este şi un ministru eficient.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici