Voinescu: Vom creşte bugetul de pensii şi salarii numai dacă vor permite condiţiile economice

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat, marţi, că PDL doreşte creşterea bugetului de pensii şi salarii, dar acest lucru se va face doar în situaţia în care condiţiile economice o permit după primul trimestru al anului şi nu are legătură cu "logica electorală".

237 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Vom creşte bugetul de pensii şi salarii numai dacă vor permite condiţiile economice

Sever Voinescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

"Vom creşte acest buget de pensii şi salarii şi dorim să facem asta, numai dacă condiţiile economice o permit şi asta ţine direct de economie, nu are legătură cu logica electorală", a precizat Sever Voinescu, la întrebarea dacă vor creşte pensiile şi salariile, după cum a recomandat FMI.

El a arătat că PDL şi Guvernul Boc au spus de la început că doresc creşterea veniturilor populaţiei şi că "acest lucru nu se poate face, nu se poate discuta sustenabil decât după luna aprilie, în funcţie de cum curge din punct de vedere economic primul trimestru".

"Trebuie să fim ponderaţi, prudenţi în discursurile noastre politice în acest an, pentru că economia are regulile ei şi nu ascultă de agenda electorală", a mai spus Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici