Volodimir Zelenski a ajuns în Republica Moldova. El a fost întâmpinat de preşedintele Maia Sandu / Zelenski: "Avem nevoie de garanţii de securitate nu doar pentru noi, dar şi pentru Moldova”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns joi dimineaţa în Republica Moldova. El a fost întâmpinat de preşedintele Maia Sandu şi va participa la Summitul Comunităţii Politice Europene.

330 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski a ajuns în Republica Moldova. El a fost întâmpinat de preşedintele Maia Sandu / Zelenski: "Avem nevoie de garanţii de securitate nu doar pentru noi, dar şi pentru Moldova”

Volodimir Zelenski a ajuns în Republica Moldova. El a fost întâmpinat de preşedintele Maia Sandu / Zelenski: "Avem nevoie de garanţii de securitate nu doar pentru noi, dar şi pentru Moldova”

„Sunt fericit să fiu aici, nu este uşor să ajungi în R. Moldova acum, dar este mesajul din partea tuturor ucrainenilor, că noi cu adevărat susţinem poporul moldovean. Suntem împreună, umăr la urmă. Mulţumesc poporului din Moldova, pentru că aţi avut grijă de refugiaţii noştri din primele zile de război. Viitorul nostru, este foarte important, este în UE. Ucraina este gata de UE şi de NATO. Avem nevoie de garanţii de securitate nu doar pentru noi, dar şi pentru Moldova”, spus Zelenski într-o conferinţă d epresă cu Maia Sandu.

Republica Moldova este gazda Summitului Comunităţii Politice Europene, care se desfăşura pe 1 iunie.

La întâlnire participă 50 de preşedinţi, prim-miniştri şi înalţi oficiali europeni.

Summitul are loc la Castelul Mimi din satul Bulboaca, situat la aproximativ 35 de kilometri distanţă de capitala Chişinău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici