Vor mai intra în carantină cei care se întorc în ţară după 15 mai? Ce spune premierul

Ludovic Orban spune că nu crede că românii care se întorc în ţară după 15 mai vor mai intra în carantină, însă precizează că nu a fost luată o decizie oficială în acest sens.

26696 afișări
Imaginea articolului Vor mai intra în carantină cei care se întorc în ţară după 15 mai? Ce spune premierul
Am venit să vedem lucrurile bune care se întâmplă la Dacia. Am avut o discuţie cu conducerea despre reluarea treptată a activităţii, despre cum poate susţine guvernul industria auto. Am asigurat Dacia de deschiderea Guvernului si susţinerea noastră suntem aproape de Dacia si oameni ce muncesc aici. Îi indemn pe oameni sa cumpere masini fabricate in Romania. Am pus in functiune programul Rabla cu 60.000 de unitati. Avem un set de masuri active pantru sustinerea companiilor din Romania. Au fost discutii despre majorarea pensilor.
 
Reporter: Aveti de cumparat o masina Dacia sau Ford ?
 
Ludovic Orban: Parerile sunt impartite.
 
Reporter: S-ar impune un alt mod de alegere a CC?
 
Ludovic Orban: Cu siguranta cu respectarea Constitutiei?
 
Reporter: Sa ne asteptam la un referendum de schimbare a constitutiei?
 
Ludovic Orban: Cand vom avea sustinere politica cu siguranta
 
Reporter: Despre autostrada A1?
 
Ludovic Orban: Avem ca prioritate La Centura Bucurestiului, tronsonul Pitesti Sibiu, Constructia la A! e impartita in mai multe sectiuni si se lucreaza.
 
Reporter: Cand credeti ca vom merge la biserica ?
 
Ludovic Orban: Suntem in curs de evaluare. In data de 15 mai deschiderea va fi graduala vor fi etape de cate 2 saptamai facem evaluare si continuam in functie de evolutia epidemiei. Cel mai probabil in spatii deschise se vor face slujbele, cu respectarea masurilor de distantare.
 
Reporter: Cand vor avea loc alegerile locale?
 
Ludovic Orban: Este o disputa politica momentan. Intentia noastra este ca alegerile sa se desfasoare atunci cand conditiile epidemiologice ne vor permite probabil sfarsitul lui Octombrie.
 
Reporter: Dupa 15 mai cei ce vin de afara vor mai intra in carantina?
 
Ludovic Orban: Nu stiu. eu la nivel personal cred ca nu. Depinde din ce zona vine.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici