Vosganian a mers la Palatul Cotroceni şi a spus că va continua să-l "îmbărbăteze" pe Ioan Ghişe

Senatorul PNL Varujan Vosganian a mers, miercuri, în faţa Palatului Cotroceni, în semn de susţinere faţă de colegul său de partid Ioan Ghişe, el spunând că va continua să-l "îmbărbăteze" pe acesta.

833 afișări
Imaginea articolului Vosganian a mers la Palatul Cotroceni şi a spus că va continua să-l "îmbărbăteze" pe Ioan Ghişe

Varujan Vosganian (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Vosganian a postat, de altfel, anterior, un text pe blogul personal, în care anunţa că va merge la Palatul Cotroceni pentru a fi alături de liberalul Ioan Ghişe, care a decis să protesteze, zilnic, plimbându-se în jurul palatul, faţă de revenirea în funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu.

"Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu am să trec astăzi (miercuri - n.r.) pe la Palatul Cotroceni, să-i adresez lui Ioan Ghişe câteva cuvinte de îmbărbătare", a scris Vosganian pe blog. Ulterior, la secţiunea de comentarii, acesta şi-a conturat poziţia: "Ideea că Ghişe a fost abandonat nu-mi dă pace. Partidul nu e rău, uneori e neatent", a spus el.

Ajuns la Palatul Cotroceni, Varujan Vosganian a declarat că atitudinea Curţii Constituţionale în privinţa referendumului a fost "contradictorie" şi a apreciat că gestul lui Ioan Ghişe este unul "de conştiinţă".

Varujan Vosganian a mai spus că a informat conducerea partidului despre intenţia de a veni la Palatul Cotroceni, iar colegii nu au avut o atitudine contrară şi nu au încercat să îl convingă să nu vină. "Argumentul meu a fost acela că iniţiativa lui Ioan Ghişe merita mai multă atenţie în Parlament şi o dezbatere deschisă", a menţionat Vosganian, referindu-se la propunerile avansate de acesta.

"Eu am să revin aici în zilele următoare şi am să continui să-l îmbărbătez pe Ioan Ghişe, pentru că am sentimentul că el şi prin el cei care au acest sentiment civic au nevoie de solidaritate", a mai spus Vosganian.

La sosirea în faţa Palatului Cotroceni, Vosganian nu s-a întâlnit cu Ghişe.

Senatorul Ioan Ghişe a mers şi miercuri la Palatul Cotroceni, purtând un tricou inscripţionat cu mesajele "Poporul a decis, Băsescu e demis" şi "Poporul este suveran", el plimbându-se în jurul palatului.

În faţa Palatului Cotroceni se afla şi un grup de persoane putând mesaje împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Senatorul PNL Ioan Ghişe şi un consilier de-al său s-au plimbat, marţi, în jurul Palatului Cotroceni, cu pancarte atârnate pe corp, inscripţionate cu mesajele "Poporul a decis, Băsescu e demis" şi "Popor român, eşti suveran", senatorul anunţând că va repeta gestul zilnic, dacă vremea e frumoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici