Vosganian: Decizia lui Mitrea, expresie a dificultăţilor prin care trece PSD

Liderul PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că anunţul lui Miron Mitrea privind candidatura la şefia PSD este un semn al dificultăţilor prin care trece acest partid şi al lipsei de autoritate a conducerii social-democraţilor.

21 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Decizia lui Mitrea, expresie a dificultăţilor prin care trece PSD

Vosganian: Decizia lui Mitrea, expresie a dificultăţilor prin care trece PSD (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"În opinia noastră, decizia lui Miron Mitrea este o expresie a crizei de autoritate a liderilor PSD şi a lipsei de decizie din partea conducerii PSD", a spus Vosganian.

El a adăugat că din punctul de vedere al PNL, anunţul lui Mitrea relevă dificultăţile prin care trece PSD.

"Din punctul de vedere al liberalilor, portretul robot al unui candidat pentru şefia PSD este un om care îşi respectă cuvântul dat şi este un autentic om de stânga, ceea ce lipseşte în momentul de faţă", a mai spus Vosganian.

Senatorul PSD Miron Mitrea şi-a anunţat, vineri, oficial candidatura la preşedinţia partidului. Mitrea a precizat că şi-ar dori să îi aibă în echipă pe Adrian Severin, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, chiar şi pe Sorin Oprescu, el menţionând despre primarul Capitalei că acesta a făcut o declaraţie publică în care vorbea despre revenirea în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici