Vosganian: Tăcerea absolută a lui Băsescu privind anchetele procurorilor, extrem de interesantă

Liderul PNL Varujan Vosganian susţine pe blog că "tăcerea absolută" a lui Traian Băsescu în legătură cu ancheta procurorilor privind eventualele nereguli de la referendum este extrem de interesantă în condiţiile în care preşedintele suspendat a vorbit, în ultima vreme, "despre tot şi despre toate".

1351 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Tăcerea absolută a lui Băsescu privind anchetele procurorilor, extrem de interesantă

Varujan Vosganian (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Extrem de interesantă este tăcerea absolută pe care o păstrează Traian Băsescu în legătură cu ancheta procurorilor privind eventualele nereguli de la referendum. Dacă ne gândim că, în ultima vreme, preşedintele suspendat a vorbit despre tot şi despre toate, este cu totul ciudat că nu a făcut nicio referire la un subiect atât de actual şi care, de la revolte ţărăneşti până la scrisori trimise la Uniunea Europeană de cître europarlamentarii USL, a stârnit atâtea dispute", scrie Vosganian, într-o postare intitulată "Lectură plăcută, dragă Inspecţie Judiciară! Şi completă…".

Potrivit acestuia, e limede că acţiunea procurorilor a fost extrem de impopulară, mai ales prin modul în care s-a derulat. "Băsescu n-ar fi avut decât două opţiuni, ori să critice această acţiune, măcar în formele sale procedurale, ori să tacă. Dacă ar fi lăudat-o, şi-ar fi atras şi mai multă antipatie din partea românilor. Dacă ar fi criticat-o sau măcar şi-ar fi exprimat unele rezerve, şi-ar fi atras nedumerirea celor care au făcut toate astea ca să-i fie pe plac. Orice ar fi spus, ar fi ieşit prost. Astfel încât, aşa cum a dovedit şi altădată, pentru Băsescu uneori tăcerea e brăţară de aur. Cât despre meseria sa, părerile sunt împărţite", scrie Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici