Vosganian: Tăriceanu este o importantă resursă pentru PNL şi trebuie să fie membru al BPC

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, sâmbătă, la Suceava, că fostul premier şi fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, "nu este utilizat la nivelul la care acesta ar putea contribui la prestigiul PNL", considerând că acesta trebuie să fie membru al Biroului Politic Central.

410 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Tăriceanu este o importantă resursă pentru PNL şi trebuie să fie membru al BPC

Călin Popescu Tăriceanu este (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"După opinia mea Călin Popescu Tăriceanu este o importantă resursă pentru PNL şi nu este utilizat la nivelul la care ar putea să contribuie la prestigiul PNL. Asta înseamnă că el trebuie încorporat în structurile de conducere ale partidului", a spus, într-o conferinţă de presă, Varujan Vosganian.

El a precizat că fostul premier poate participa la şedinţele Biroului Politic Central în calitate de preşedinte al grupului parlamentar liberal din Camera Deputaţilor.

"După opinia mea el trebuie să fie membru al Biroului. Asta este problema. Opinia lui Călin Popescu Tăriceanu este importantă ca membru al Biroului, cu drept de vot", a spus vicepreşedintele liberal.

Totodată, în ceea ce priveşte situaţia lui Dinu Patriciu, Vosganian a apreciat că PNL nu trebuie să-şi irosească forţele în discuţii legate de acesta.

"Acest subiect se discută până la exces având în vedere rolul real al lui în PNL", a spus Vosganian.

El a subliniat că este un raport total disproporţionat între ceea ce se vehiculează despre puterea lui Patriciu de a influenţa decizia în PNL şi adevăratul lui rol în partid.

"Diferenţa între vehicularea numelui său în raport cu PNL şi capacitatea sa de a influenţa şi a decide în PNL este un raport total disproporţionat. Dinu Patriciu nu influenţează decizia în PNL nu are un rol important în PNL. El este un reprezentant al opiniei publice", a mai declarat Varujan Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici