Votul la moţiunea PDL privind termoficarea a fost amânat pentru ora 12.30

Camera Deputaţilor a decis să amâne pentru marţi, la ora 12.30, din cauza lipsei de cvorum, votul asupra moţiunii simple iniţate de PDL privind criza serviciului public de termoficare.

13 afișări
Imaginea articolului Votul la moţiunea PDL privind termoficarea a fost amânat pentru ora 12.30

Votul la moţiunea PDL privind termoficarea a fost amânat pentru ora 12.30

Deputaţii nu au reuşit să voteze nici marţi dimineaţă moţiunea simplă depusă de PDL, din lipsă de cvorum, la verificarea prezenţei constatându-se un număr egal de deputaţi, respectiv 110, ca şi în momentul votului de luni.

"Haideţi că mai avem puţin şi depăşim prezenţa de aseară cu un mic efort... Hai, hai că suntem la 109 şi mai avem puţin şi depăşim prezenţa de ieri. Stimaţi colegi, am reuşit să egalăm situaţia. Ne aflăm la o prezenţă de 110, o prezenţă a săptămânii. Vă propun să reluăm votul la 12.30, înainte de votul final", a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu, solicitase ca votul să fie reluat de la ora 12.30.

Cererea sa a primit o reacţie din partea liberalului Relu Fenechiu, care a declarat că era de datoria liderului PDL Cristian Rădulescu să mobilizeze deputaţii democrat-liberali la vot.

Luni, după dezbaterile în plen, Camera nu au reuşit să voteze moţiunea, deoarece nu s-a întrunit cvorumul de 163 de deputaţi.

Deputaţii PDL au depus, miercuri, în prima zi a sesiunii parlamentare de toamnă, moţiunea simplă "Populaţia României va rămâne fără căldură la iarnă. Criza serviciului public de termoficare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici