Winkler îi va trimite lui Tăriceanu în această seară cererea de eliberare din funcţie

Iuliu Winkler a declarat că va trimite prin fax premierului Călin Popescu Tăriceanu, în această seară (vineri - n.r.), cererea de eliberare din funcţia de ministru al Comunicaţiilor, pentru a putea prelua postul de europarlamentar.

2 afișări
Imaginea articolului Winkler îi va trimite lui Tăriceanu în această seară cererea de eliberare din funcţie

Winkler îi va trimite lui Tăriceanu în această seară cererea de eliberare din funcţie

"Voi trimite premierului Tăriceanu în această seară, prin fax, cererea mea de eliberare din funcţia de ministru, incompatibilă cu postul de europarlamentar", a declarat Winkler pentru MEDIAFAX.

El a precizat că persoana care va prelua conducerea Ministerului Comunicaţiilor va fi nominalizată cel mai probabil săptămânâna viitoare de către conducerea UDMR.

"Deocamdată nu a fost făcută nicio propunere. Probabil săptămâna viitoare Biroul Permanent va propune premierului persoana care va ocupa funcţia de ministru al Comunicatiilor", a spus Winkler.

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy, primul pe lista Uniunii pentru Parlamentul European, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că se retrage de pe această listă, astfel încât, alături de Sogor Csaba (locul 2), în PE va intra şi Iuliu Winkler (locul 3 pe aceeaşi listă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici