Zgonea: Ar trebui să le luăm din bani membrilor BP de la PDL, PNL şi PPDD care au absentat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că ar trebui să li se taie din indemnizaţie reprezentanţilor PDL, PNL şi PPDD în Birourile Permanente reunite care au absentat marţea trecută de la şedinţa acestui for.

124 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Ar trebui să le luăm din bani membrilor BP de la PDL, PNL şi PPDD care au absentat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Membrii Birourilor Permanente de la PDL, PNL, PPDD sunt obligaţi să vină la şedinţă. Eu am convocat în aceeaşi zi la ora 18.00 Birourile Permanente reunite, dacă domniile lor nu au vrut să vină, acum ar trebui să le luăm din bani", a spus Zgonea.

El a arătat că nu ţine de atribuţiile sale sancţionarea celor care au absentat, ci de cele ale secretarului general.

Zgonea a spus că la şedinţa de luni a Birourilor Permanente reunite membrii PSD, PC şi UNPR au fost prezenţi, ca şi la şedinţa precedentă.

"Rog membrii opoziţiei să înţeleagă că domniile lor trebuie să vină să fie prezenţi, că de aceea şi sunt plătiţi, nu trebuie să vină guvernarea, noi când eram în opoziţie veneam noi toţi ca să putem să avem cvorum", a mai spus Zgonea.

Marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că şedinţa Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului nu a avut cvorum, motiv pentru care nu a putut fi stabilită data dezbaterii moţiunii de cenzură iniţiată de PNL, acest lucru urmând a fi tranşat luni.

La şedinţa de luni, Birourile Permanente reunite ale celor două Camere au decis ca moţiunea de cenzură depusă de opoziţie să fie citită în plenul Parlamentului joi, iar dezbaterea să aibă loc luni, 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici