Zgonea: Întotdeauna plătesc cazarea la vilele de protocol, atunci când le folosesc

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut, vineri, că de fiecare dată când a folosit vilele de protocol a plătit pentru cazarea în aceste locaţii, chiar dacă ar putea beneficia gratuit de serviciile de protocol în calitatea sa de demnitar.

209 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Întotdeauna plătesc cazarea la vilele de protocol, atunci când le folosesc

Valeriu Zgonea (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

Zgonea spus că se numără printre demnitarii care pot beneficia de cazare la vilele de protocol.

"Eu sunt membru al Biroului Permanent, deci unul dintre demnitarii care beneficiază de aproape 6-7 ani...şi cu greu mă deplasez în anumite zone şi atunci când mă deplasez de obicei plătesc, ca să nu există comentarii", a susţinut preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Plătesc întotdeauna. Le folosesc (vilele de protocol, n.r.), dar le achit, ca să nu existe scandal", a insistat Zgonea.

El a precizat că şi-a petrecut Crăciunul în Covasna, iar de Revelion va sta cu familia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici