Zgonea: Pe cetăţeni nu-i interesează cine e şef la DNA. Să nu lăsăm scandalurile să ne distragă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, vineri, la congresul PSD, că prioritatea partidului trebuie să fie guvernarea, că pe cetăţeni nu îi interesează cine e şef la DNA sau ministru al Justiţiei, arătând că PSD nu trebuie să lase scandalurile să-l distragă de la ce are de făcut.

95 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Pe cetăţeni nu-i interesează cine e şef la DNA. Să nu lăsăm scandalurile să ne distragă

Valeriu Zgonea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Prioritatea noastră este guvernarea, păstrarea locurilor de muncă, venituri decente. Pe cetăţeni nu-i interesează pe cine punem şef la DNA, ministru al Justiţiei. Toate aceste scandaluri nu interesează pe nimeni, pe ei îi interesează dacă au bani pentru întreţinere, şcoli bune pentru copiii lor, spitale curate. Nu trebuie să lăsăm scandalurile să ne distragă de la ce avem de făcut", a afirmat Zgonea.

El a arătat că este datoria PSD să răsplătească încrederea pe care oamenii i-au acordat-o.

Zgonea a menţionat proiectele prioritare ale PSD, respectiv regionalizarea, modificarea Constituţiei, a legii electorale.

"Eu vreau ca, la finalul a patru ani de guvernare, fiecare dintre dumeavoastră să fie privit cu respect, să se spună că ne-am făcut treaba şi că PSD este şi va fi cel mai puternic partid din România", a adăugat Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici