Zgonea: Videanu induce în eroare opinia publică

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat, duminică seară, că prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu induce în eroare "cu bună ştiinţă" opinia publică, prin "alegaţiile" cu privire la numărătoarea paralelă a voturilor, el susţinând că datele parţiale ale PSD sunt în acord cu exit-poll-urile.

25 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Videanu induce în eroare opinia publică

Zgonea: Videanu induce în eroare opinia publică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Secretarul general adjunct al PSD, Valeriu Zgonea, a afirmat că numărătoarea paralelă avansată de Adriean Videanu constituie "alegaţii", argumentul fiind că PDL nu avea timp să centralizeze procesele verbale de la 40% din secţiile de vot.

Zgonea a afirmat că Videanu induce în eroare cu bună ştiinţă opinia publică.

El a adăugat că numărătoarea parţială a PSD confirmă rezultatul exit-poll-urilor.

"Datele parţiale pe care le avem sunt în acord cu rezultatele exit-poll-urilor", a spus Zgonea.

Întrebat care sunt datele PSD, Zgonea a spus că le va face publice după ce vor fi centralizate peste 50% din procesele verbale ale secţiilor de vot, el estimând că acest lucru s-ar putea întâmpla luni dimineaţa.

Zgonea a mai spus că datele numărătorii PDL prezentate de Videanu se bazează pe sms-uri şi nu pe copii ale proceselor verbale.

El a spus că, potrivit numărătorii paralele a PSD, Mircea Geoană a obţinut, după centralizarea a 483 de secţii din Bucureşti, 51,59%.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminică seară, că Traian Băsescu are 50,7% din voturi, respectiv 2.079.607, iar Mircea Geoană 49,3% - 2.021.959 de voturi, după numărătoarea paralelă realizată de PDL la 39,87% din secţiile de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici