Ziarul Financiar propune preşedintelui 50 de premieri din mediul privat

În 20 de ani de capitalism, între mediul privat şi cel de stat s-a creat o prăpastie. Pusă sub talpa politicului, administraţia publică s-a adâncit în incompetenţă astfel încât poziţiile de vârf, de miniştri de exemplu, sunt ocupate de oameni de partid care nici nu sunt în stare să se înţeleagă în engleză cu partenerii externi. Soluţia este doar la mediul privat.

24 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar propune preşedintelui 50 de premieri din mediul privat

Ziarul Financiar propune preşedintelui 50 de premieri din mediul privat (Imagine: Catalin Lutu/Mediafax Foto)

În faţa indeciziei preşedintelui Traian Băsescu de a numi un nou prim-ministru, Ziarul Financiar propune 50 de oameni de afaceri şi manageri, o adevărată elită de busi­ness a României, care au demonstrat pe parcursul carierei lor că sunt capabili să ocupe o astfel de poziţie.

Conduc companii, fac bugete, studii de piaţă pentru creşterea businessului, plătesc salarii şi taxe la stat şi, în final, dau socoteală în faţa acţio­na­rilor pentru ce au făcut. Dacă au performanţă în frun­tea companiilor sau a băncilor pe care le ma­na­geriază, de ce nu ar avea în fruntea Guvernului?

Incertitudinea care domină de aproape două săptămâni spaţiul public nu este în măsură să adu­că ceea ce preşedintele Traian Băsescu numeşte "încrederea în actul de guvernare".

Citeşte mai multe despre propunerile de premieri din mediul privat pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici