Ziua cârtiţei pentru gazoductul BRUA. În trei luni, alături de Klaus Iohannis, premierul trece prin acelaşi loc

  • Ludovic Orban trece de două ori în trei luni pe la gazoductul BRUA
  • Prima dată Ludovic Orban a marcat finalizarea lucrărilor la staţia de comprimare Bibeşti
  • Peste trei luni, alături de Klaus Iohannis, premierul mai face un eveniment la gazoductul BRUA
  • Proiectul BRUA a beneficiat de 179 de milioane de euro graturi din partea UE
1882 afișări
Imaginea articolului Ziua cârtiţei pentru gazoductul BRUA. În trei luni, alături de Klaus Iohannis, premierul trece prin acelaşi loc

Ziua cârtiţei pentru gazoductul BRUA. În trei luni, alături de Klaus Iohannis, premierul trece prin acelaşi loc

N-o să-ţi vină să crezi, dar în campanie electorală politicienii sunt gata să viziteze de obiective de investiţii la care au mai fost. Azi e Ziua Cârtiţei pentru gazoductul BRUA. După ce a fost anunţată finalizarea lucrărilor pentru statia de comprimare a gazelor de la Bibeşti, guvernul şi conducerea Transgaz s-au gândit că ai uitat. Aşa că, la trei luni distanţă se laudă că au finalizat acum toate lucrările la gazoductul BRUA.

23 august vs. 28 noiembrie 2020

”Duminică, 23 august, domnul Ludovic Orban, Prim-Ministru al României, însoţit de Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, domnul Virgil Daniel Popescu, şi alţi oficiali guvernamentali, împreună cu directorul general al SNTGN TRANSGAZ SA, domnul Ion Sterian, şi reprezentanţi ai managementului executiv al companiei, ai autorităţilor publice locale au participat la inaugurarea Staţiei de comprimare gaze naturale de la Bibeşti, judeţul Gorj.”, spune transmite Transgaz, într-un comunicat din 23 august. 

Ludovic Orban nici nu aminteşte că a mai fost acum trei luni pe la gazoductul BRUA. E adevărat, atunci era fără preşedintele Klaus Iohannis.

„Mă bucur că putem să marcăm finalizarea unei investiţii extrem de importante nu numai pentru România ci a unei investiţii extrem de importante pentru Europa”, a spus Orban, astăzi, 28 noiembrie. 

„În primul rând felicitări. Felicit compania Transgaz şi conducerea acesteia pentru finalizarea primei faze a celui mai ambiţios proiect din domeniul enerigiei”, a afirmat şi Iohannis, prezent la acelaşi eveniment. 

Gazoductul BRUA-Faza 1 a beneficiat de un grant de 179 de milioane de euro din partea UE. Proiectul conectează Bulgaria, România, Ungaria şi Austria la o magistrală ce transportă gaze naturale din Marea Caspică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici