Ziua porţilor deschise, la Cotroceni, la un an de la revenirea lui Băsescu

Administraţia prezidenţială organizează, duminică, 18 mai, "Ziua porţilor deschise" la Palatul Cotroceni, pentru a marca împlinirea unui an de la invalidarea prin referendum, la 19 mai 2007, a deciziei Parlamentului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

32 afișări
Imaginea articolului Ziua porţilor deschise, la Cotroceni, la un an de la revenirea lui Băsescu

Ziua porţilor deschise, la Cotroceni, la un an de la revenirea lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Conform Preşedinţiei, cetăţenii vor putea vizita o parte a sălilor de lucru ale Administraţiei prezidenţiale, Muzeul Naţional Cotroceni, precum şi grădinile Palatului.

Accesul în Complexul Cotroceni se va face pe la poarta Leu din bulevardul Geniului, iar programul de vizitare va fi între orele 8.00 - 20.00.

Parlamentul a decis, în 19 aprilie 2007, prin votul favorabil a 322 de senatori şi deputaţi, suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu. Urmare a deciziei Parlamentului, după 30 de zile, în 19 mai 2007, a fost organizat referendumul privind demiterea şefului statului. La referendum, prezenţa la urne a fost de 44,45% din cetăţenii cu drept de vot, dintre aceştia 74,48% pronunţându-se împotriva demiterii preşedintelui Băsescu, iar 24,75% pronunţându-se în favoarea acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici