Zsolt nu se teme de o competiţie cu Tokes Laszlo

Ministrul suspendat al Comunicaţiilor, Nagy Zsolt, care se află pe primul loc pe lista UDMR pentru PE, a declarat că nu se teme de o eventuală competiţie cu liderul Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania, Tokes Laszlo.

1 afișare
Imaginea articolului Zsolt nu se teme de o competiţie cu Tokes Laszlo

Zsolt nu se teme de o competiţie cu Tokes Laszlo

"Ar fi binevenită o competiţie, nu mă tem. Candidatura mea nu e un scop în sine, eu am candidat pentru că ştiu că aş putea face treabă bună la Bruxelles. Aşa cum a spus şi domnul preşedinte Marko Bela, o eventuală candidatură a episcopului pe listele noastre este binevenită", a declarat Nagy Zsolt, pentru MEDIAFAX,  în cadrul Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş.

Nagy a afirmat că eventual s-ar putea organiza alegeri interne pentru stabilirea ordinii pe lista cu care UDMR se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European, dar că nu crede că această idee va avea prea mare aderenţă în rândul membrilor Uniunii. Totodată, el a susţinut că nu îşi simte periclitat locul întâi pe lista reprezentanţilor maghiari care va fi prezentată la alegerile pentru PE, pentru că se bucură de sprijinul colegilor săi de partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici