(P) Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Bucureşti, 15 Iulie 2021. Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România, Karpaten Turism lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro.

4010 afișări
Imaginea articolului (P) Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

(P) Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, la cele mai bune preţuri, către ţări precum Grecia, Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Croaţia, Spania, Portugalia şi destinaţii exotice consacrate ale agenţiei Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile pe www.altextravel.ro şi în magazine.

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clienţii săi, care să le ofere acestora vacanţele dorite cu un raport preţ-calitate superior. Ca şi noutate, acestea se pot achiziţiona şi în rate lunare egale prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienţii au posibilitatea  de a achiziţiona asigurări storno şi de călătorie.

Altex Travel se adresează clienţilor care vor să călătorească şi vine în completarea gamei de produse şi accesorii de vacanţă oferite de Altex prin: camere foto, boxe portabile, căşti, genţi de voiaj, produse de protecţie solară, din care clienţii îşi pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reuşit.

Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în ţară cât şi în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piaţă, să ne diversificăm portofoliul de produse şi destinaţii şi să oferim clienţilor noştri preţuri mici la vacanţele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România

„Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experienţă ȋn piaţa locală de turism şi am demonstrat, chiar şi ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienţilor experienţe de călătorie memorabile şi, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulţi turişti români vor avea acces la pachetele noastre şi ȋi asigurăm că vom păstra aceeaşi calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Luna trecută, Karpaten Turism a câştigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive şi alte destinaţii exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

Prin reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy, clienţii au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătăţească experienţa de cumpărare şi să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanţă în achiziţia de servicii de energie şi gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeaşi zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opţiunea achiziţionării de asigurări pentru locuinţe sau asigurări CASCO, soluţii de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”.

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online, pe www.altextravel.ro

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piaţa de retail din România, cu 125 magazine deschise în ţară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

 Încă de la înfiinţare, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

 Altex oferă clienţilor o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluşi, articole pentru copii, biciclete electrice, maşini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiţionat, jocuri pentru PC şi diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming şi multe alte produse.

 Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

 Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine.

Despre Karpaten Turism

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete şi servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât şi peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România şi atragerii de turişti străini, reuşind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere şi sejururi.

Agenţia a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 şi 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici