Bucură-te de magia unui şemineu de apartament la costuri neaşteptat de mici!

Imaginează-ţi senzaţia magică, tipică unui şemineu pe lemne sau atmosfera îmbietoare redată de soba pe lemne din casa dragă şi plină de amintiri a bunicilor, direct în mijlocul sufrageriei tale de la bloc.

229 afișări
Imaginea articolului Bucură-te de magia unui şemineu de apartament la costuri neaşteptat de mici!

Bucură-te de magia unui şemineu de apartament la costuri neaşteptat de mici!

Dacă experimentarea acestui sentiment în intimitatea propriului apartament ţi se pare imposibilă, profesioniştii în materie de soluţii alternative de încălzire de la PEFOC, te vor ajuta să-ţi transformi visele în realitate, prezentându-ţi conceptul de semineu electric premium, o alternativă la clasicul şemineu pe lemne cu care te poţi bucura de momente autentice, dar fără stresul provocat de montajul dificil sau de costurile mari de achiziţie.

Spre deosebire de un şemineu clasic, orice model din gama de şeminee false sau şeminee 3D -  aşa cum mai sunt ele denumite printre cunoscători, este mai puţin costisitor, dar fără să se abată de la aspectul deosebit şi atmosfera specială care reuşeşte să imprime personalitate şi eleganţă locuinţei tale, făcând-o cu adevărat “acasă”. Deşi beneficiază de tehnologie modernă de ultimă generaţie, şemineele 3D se pot achiziţiona la costuri minime pentru că se elimină toate celelalte elemente tipice pentru racordarea unui şemineu clasic sau a unei sobe pe lemne.

Pe lângă preţul de achiziţie surprinzător de mic, ceea ce este şi mai atrăgător la un şemineu electric este consumul! În modul ambiental (fără căldură), şemineul electric se va menţine în limite minime, având în vedere că acesta nu funcţionează pe bază de combustibili solizi sau gazoşi, consumând doar o mică parte din curentul electric deservit locuinţei. Consumul este redus la circa 4-10W, echivalentul consumului unui singur bec cu LED din locuinţă.

Şemineele electrice se potrivesc în orice locuinţă modernă, oferind suficientă luminozitate şi compatibilitate generoasă la combinaţiile de mobilă şi decorul general. Datorită variaţiunii de modele şi culori, şemineul decorativ electric poate înlocui din punct de vedere al designului rustic, chiar şi o sobă în cabanele sau casele de vacanţă de la munte.

Opţiunea preferată de către majoritatea clienţilor pentru un şemineu 3D cu flacără generată virtual, este şemineul negru. Este vorba despre o nuanţă elegantă ce marchează clasicul şi atemporalul prin linii simple minimaliste, dar şi diversitatea prin numărul aproape nelimitat de accesorii şi elemente decorative care pot suplimenta avantajele incontestabile ale acestei soluţii speciale de încălzire şi decor.

Dar un şemineu poate fi ales şi pe baza avantajelor practice, astfel, cele incorporabile devin natural tipurile preferate de şeminee false întrucât, permit amplasarea lor facilă după gustul clientului în construcţii uşoare şi simple (cum sunt cele din ghips-carton). Investiţia este deloc costisitoare, în timp ce rezultatul este unul spectaculos.

Un model special de şemineu este cel cu piatră. Acesta va conferi autenticitate şi stil oricărei încăperi amenajate în tendinţe rustice şi tradiţionale. Designul unui astfel de şemineu este special, transformându-l cu uşurinţă în atracţia principală a spaţiului unde va fi amplasat.

Magazinul online www.pefoc.ro pune la dispoziţie din stoc propriu, o gamă variată de modele decorative electrice, potrivite pentru o casă sau un apartament cochet la bloc, înnobilând orice încăpere cu eleganţa şi plusul lor subtil de căldură.

În oferta găsim şi numeroase modele de şeminee clasice sau electrice, cu dimensiuni diferite, începând cu şeminee compacte, până la şeminee de dimensiuni mai mari, sisteme de evacuare profesionale din ceramică, modele premium de cos de fum inox şi multe alte accesorii, materiale de construcţii şi cam tot ce ai nevoie pentru construcţia unui proiect termic perfect pentru casa şi familia ta!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici