(P) De ce să obţineţi cote de fotbal pe toate ligile europene?

115 afișări
Imaginea articolului (P) De ce să obţineţi cote de fotbal pe toate ligile europene?

În cazul în care sunteţi un mare fan al fotbalului, urmăriţi cu mare interes meciurile din toate ţările cu tradiţie fotbalistică şi vreţi să pariaţi pe cele mai importante meciuri, pe platformele online obţineţi cote de fotbal pe toate ligile europene mult mai simplu. Nu mai este nevoie să vă deplasaţi nicăieri şi nici să cereţi altcuiva o informaţie. Pe telefon şi cu o conexiune la internet, toate datele de care aveţi nevoie sunt disponibile imediat.

Care sunt cele mai importante ligi europene?

Nu putem vorbi despre cele mai importante ligi europene, fără a menţiona mai întâi UEFA sau Union of European Football Associations. Costituită în 1954, asociaţia este cea mai mare şi mai importanţa asociaţie fotbalistică din Europa, ce cuprinde toate federaţiile de fotbal din statele ce aparţin bătrânului continent. 

Primele federaţii, care au şi pus bazele acestei asociaţii sunt:

·       Federaţia Italiană de Fotbal,  numită Seria A, cu 20 de echipe

·       Federaţia Franceză, numită Ligue 1, cu 20 de cluburi

·       Federaţia Belgiană de Fotbal, numită Royal Belgian Football Association.

Ulterior au aderat alte 22 de federaţii, printre care cele mai importante sunt:

  • Federaţia Engleză, Premier League, cu 20 de echipe
  • Federaţia Spaniolă,  La Liga, cu 20 de cluburi
  • Federaţia Germană, Bundesliga, cu 18 echipe.

De ce să pariaţi pe fotbal din ligile europene?

Competiţiile din cele mai puternice ligi din Europa sunt nu doar extraordinar de frumoase şi spectaculoase, ci şi extrem de interesante şi palpitante pentru cei care aleg să parieze. Dincolo de orice câştig şi orice profit, vizionarea acestor meciuri, care concentrează cei mai valoroşi şi mai scumpi jucători, merită toată atenţia.

Debutul celor mai multe etape naţionale sunt marcate pe platformele de pariuri online cu bonusuri de joc avantajoase. Nivelul cotelor va fi de multe ori la fel de dinamic ca şi cel la tabelelor de marcaj.

Cele mai mari site-uri de pariuri sportive pe fotbal îşi ţin mereu la curent utilizatorii cu informaţii noi şi analize detaliate. Cele mai multe pronosticuri sunt însoţite şi de ponturi zilnice la fotbal.

Care sunt avantajele obţinerii cotelor pentru toate ligile europene?

Sunt foarte mulţi pasionaţi de fotbal care urmăresc cu mult mai mare interes meciurile din ligile europene decât pe cele ale Ligii I naţionale. Şi la fel de mulţi cei care doresc să parieze pe competiţii din ligile europene. 

O platformă internaţională de pariuri online, aşa cum este şi Betfair, va oferi utilizatorilor toate condiţiile necesare pentru a paria pe oricare dintre meciurile din alte ligi. Cotele mereu actualizate şi bonusurile consistente fac jocul mult mai interesant şi palpitant.

Prin varietatea de meciuri şi ligi, paleta de opţiuni aflate la dispoziţia clienţilor va fi mult mai mare, oferind fiecărui jucător posibilitatea de a juca cu echipa europeană preferată.

Dacă eşti un bun cunoscător al celor mai importante campionate UEFA, cu siguranţă vei avea mai multe şanse de a obţine şi un profit din pasiunea ta pentru joc.

Nu uita însă niciodată ca rezultatele meciurilor sunt greu de prevăzut şi orice variantă ai alege, posibilitatea câştigului este echivalentă cu posibilitatea de a pierde. Joacă doar pe platforme licenţiate şi numai dacă ai peste 18 ani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici