Ficatul: organ complicat – protecţie complexă

Incidenţa afecţiunilor ficatului creşte astăzi în mod alarmant, bolile de ficat fiind de multe ori grave şi greu de gestionat. Ficatul este un organ esenţial, cu funcţii complexe, de la funcţia metabolică, vasculară, secretorie, antitoxică şi până la cea imunitară. Contribuie la sinteza unor elemente esenţiale ale sângelui şi a colesterolului, secreţia bilei şi neutralizarea toxinelor. Are o capacitate extraordinară de regenerare a celulelor însă poate face faţă doar afectării pe termen scurt ca urmare a unei boli sau intoxicaţii. Îmbolnăvirea ficatului apare atunci când este supus unui stres continuu, pe termen lung, cauzat de boală sau abuz.

809 afișări
Imaginea articolului Ficatul: organ complicat – protecţie complexă

Ficatul: organ complicat – protecţie complexă

Fiind un organ atât de complex, însănătoşirea ficatului este complicată, fiind nevoie de soluţii complexe, care să se adreseze diferitelor sale funcţii interdependente. Interferonat de la Dacia Plant este o astfel de soluţie, cu studii clinice efectuate pe pacienţii cu boli hepatice cronice (hepatita C, B) şi cu disfuncţii hepatice cronice. Studiile s-au desfăşurat în peste 10 spitale clinice judeţene, cu sprijinul facultăţilor de farmacie din Bucureşti şi Iaşi.

Formula Interferonatului (un complex de silimarină, schizandrine şi polizaharide provenite din armurariu, astragalus, schizandra, ganoderma şi noni) s-a dovedit că are efecte puternice de ameliorare a valorilor transaminazelor, de scădere a viremiilor şi de ameliorare evidentă a a simptomelor generale: astenie, apetit, greţuri, tranzit intestinal, dureri abdominale, somn, stare generală.

Ce sunt transaminazele? Dacă am considera ficatul o uzină, celulele hepatice sunt lucrătorii acelei uzine, iar transaminazele sunt instrumentele cu care lucrează. Prezenţa acestor enzime în sânge, este semnul că acei lucrători şi-au abandonat uneltele pentru că suferă datorită prezenţei virusurilor, sau alcoolului în exces şi chiar unii şi-au pierdut chiar viaţa.

Efectele excelente ale Interferonatului sunt datorate în primul rând puterii sale de stimulare a secreţiei naturale de interferon, esenţial pentru imunitatea organismului. Interferonii au capacitatea de inhiba replicarea virusurilor şi activarea celulelor imunitare (natural ucigaşe şi macrofagelor).

Interferonat de la Dacia Plant este soluţia naturală pentru ameliorarea simptomelor bolilor ficatului şi sprijinirea organismului de a-şi recăpăta capacitatea de apărare!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici