(P) 4PSA îşi lansează o nouă identitate vizuală

Bucureşti, România - 2 Iunie 2014 4PSA, lider tehnologic în soluţii software pentru comunicaţii în cloud, a anunţat lansarea unei noi identităţi vizuale care descrie cu mai multă acurateţe principiile companiei - performanţă, scalabilitate, agilitate.

54 afișări
Imaginea articolului (P) 4PSA îşi lansează o nouă identitate vizuală

(P) 4PSA îşi lansează o nouă identitate vizuală

 

 

 

 

 

„În 2002, când am fondat 4PSA, ne-am propus să sprijinim furnizorii de servicii, din dorinţa de a-i ajuta să ofere soluţii mai bune clienţilor. Şi chiar am reuşit, pentru că în scurt timp produsele noastre s-au bucurat de succes. După 12 ani, continuăm să înlesnim accesul oamenilor la tehnologie, îmbunătăţind canalele şi metodele de comunicare prin intermediul unor soluţii software de ultimă generaţie”, a declarat Elena Cârstoiu, COO-ul 4PSA.

Noua imagine 4PSA are o linie simplă, rafinată şi modernă. Efectul îndrăzneţ al literei A simbolizează în egală măsură ascensiunea şi alinierea companiei la ultimele tehnologii şi industria de cloud computing. Această schimbare de identitate, prima din istoria 4PSA, este deja vizibilă pe toate canalele importante ale companiei, inclusiv pe site-ul web relansat cu această ocazie. Noul design vine cu un display optimizat şi interactiv, oferind vizitatorilor o experienţă dinamică. Portofoliul de produse şi servicii prezintă acum mult mai multe beneficii pentru utilizatori, inclusiv descrieri de componente, funcţionalităţi şi detalii tehnice foarte utile.

VoipNow, produsul cel mai important al companiei, este o platformă de comunicaţii în cloud dedicată furnizorilor de servicii şi organizaţiilor care au nevoie de soluţii avansate de telefonie de tip business. La momentul lansării, în urmă cu 8 ani, VoipNow era prima platformă care oferea furnizorilor de servicii soluţii hosted de VoIP, ulterior de Comunicaţii Unificate (UC), ca alternativă la telefonia tradiţională. De atunci, VoipNow a evoluat rapid, integrând componenta de VoIP cu soluţii moderne de telefonie: apeluri video, instant messaging, prezenţă, fax, mesagerie vocală, mobilitate şi, mai ales, funcţionalităţi complexe de tip call center. Prin automatizarea operaţiunilor de instalare, configurare, facturare şi plată, platforma eficientizează procesele şi reduce considerabil costurile.

"În cei peste 12 ani de când suntem pe piaţă, atât serviciile noastre, cât şi noi ca echipă am trecut prin numeroase schimbări. Este prima dată însă când ne reînnoim identitatea vizuală, iar noul design nu este un simplu lifting. Acesta se reflectă atât în logo, cât şi la nivel de web site, oferind partenerilor şi clienţilor o perspectivă şi mai clară asupra produselor şi serviciilor noastre. Iar pentru cei care vor să afle mai multe despre Clouderii 4PSA sau doresc să ni se alăture, site-ul web are o secţiune complet nouă. Sperăm ca astfel vizitatorii să afle, de la prima interacţiune, cine suntem şi ceea ce facem”, a adăugat Elena Cârstoiu.

Întreaga poveste din spatele noului logo a fost publicată pe blog-ul companiei, iar noua identitate vizuală a companiei 4PSA este deja online.

Despre 4PSA

4PSA este o companie software care ajută furnizorii de servicii şi companiile să depăşească barierele de comunicare de peste 10 ani. Prin intermediul platformei de comunicaţii în cloud, VoipNow, mii de furnizori de servicii şi peste 200000 de companii beneficiază de soluţii complexe de telefonie de tip business, video, prezenţă, instant messaging şi mobilitate. Calitatea serviciilor, precum şi tehnologiile avansate pe care VoipNow le oferă utilizatorilor i-au adus numeroase premii internaţionale, situând 4PSA printre cele mai importante companii dezvoltatoare de soluţii software de comunicaţii în cloud.

Contact 4PSA

Ileana Chermenschi

Director Marketing                          

ileanac@4psa.com

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici