(P) 5 avantaje ale instalării electrocasnicelor inteligente în bucătăria dvs

125 afișări
Imaginea articolului (P) 5 avantaje ale instalării electrocasnicelor inteligente în bucătăria dvs

(P) 5 avantaje ale instalării electrocasnicelor inteligente în bucătăria dvs.

Îmbunătăţirile tehnologiei bucătăriei schimbă modul în care gătim, stocăm alimente şi interacţionăm cu casele noastre. Apariţia aparatelor inteligente a facilitat administrarea caselor şi continuă să îmbunătăţească vieţile economisind timp şi energie.

Mâncarea nu este singurul lucru îmbunătăţit de aparatele inteligente. Frigiderele, cuptoarele, plitele, chiuvetele şi alte aparate pot monitoriza energia pe care o folosesc şi pot reduce risipa. Investiţia în aparate inteligente poate însemna economii lunare timp de de ani de zile. De asemenea, pot alerta proprietarii de case cu privire la problemele din bucătărie, atunci când sunt departe de casă.

Cea mai bună veste despre aparatele inteligente este că, chiar şi cu toate progresele recente, lucrurile vor merge doar mai bine. Internet of Things creşte şi va deveni mai personalizabil, aşa că vom putea avea mai mult control asupra caselor noastre şi a aparatelor din ele.

Citiţi mai multe pentru a afla principalele beneficii ale aparatelor inteligente din bucătăria dvs.

1. Dispozitivele inteligente oferă notificări utile

Companiile de tehnologie lucrează pentru a face ca electrocasnicele să comande produse alimentare sau să gătească mese pentru noi. Încă nu suntem acolo, dar aparatele de bucătărie inteligente oferă în continuare informaţii utile proprietarilor de case.

Vă vor spune când aţi lăsat uşa frigiderului deschisă sau dacă s-a întâmplat ceva cu maşina de spălat vase. Un cuptor încorporabil cu microunde vă va spune dacă s-a făcut ceva şi aparatele de gătit inteligente pot fi monitorizate pe telefon, astfel încât să ştiţi că sunt setate la temperatura potrivită. Un cuptor electric încorporabil de ultimă generaţie vă va spune când este timpul să scoateţi ceva din el.

Aceste îmbunătăţiri înseamnă că nu trebuie să aşteptaţi până când ceva nu funcţionează corect pentru a şti că există o problemă. Câţi dintre noi, în creştere, am aflat că am lăsat frigiderul deschis, deoarece laptele era cald sau îngheţata deja se topise.

Cu aparatele de bucătărie inteligente, nu trebuie să se întâmple toate acestea. Notificările pot fi trimise instantaneu pe mai multe dispozitive.

2. Aparatele eficiente din punct de vedere energetic reduc costurile

Este adevărat că aparatele de bucătărie inteligente sunt de obicei mai scumpe decât cuptoarele sau chiuvetele tradiţionale. Cu toate acestea, preţul nu este aleatoriu. Investiţi în software şi tehnologie care sunt integrate în ele.

Dacă maşina de spălat vase nu ajunge la temperatura potrivită, este posibil să nu ştiţi niciodată. O mulţime de oameni sunt înclinaţi să trăiască doar cu astfel de probleme mici şi vor rula mai multe cicluri până când lucrurile se curăţă.

La fel se întâmplă şi cu frigiderele. Copiii pot manipula uneori în mod neaşteptat temperaturile, făcând lucrurile din interior mai reci decât trebuie. Acest lucru creşte costurile de energie electrică care, în cele din urmă, vă vor afecta portofelul.

Aparatele de bucătărie inteligente pot fi monitorizate în mod regulat de pe telefonul dvs., astfel încât să ştiţi că totul funcţionează. Puţini bani suplimentari în faţă vor echilibra în cele din urmă cu economiile de costuri energetice pe care le veţi vedea.

3. Gătit uşor

Va mai trece un timp până când mâncarea se găteşte singură, dar facem progrese. Cu frigidere şi cuptoare inteligente, lucrurile necesită mult mai puţină muncă.

Cele mai noi inovaţii în frigiderele inteligente înseamnă că proprietarii de case pot ţine evidenţa a ceea ce se află în frigiderul lor în orice moment. Veţi şti care sunt opţiunile pentru cină înainte de a ajunge acasă după serviciu.

Când vine vorba de gătit, cuptoarele inteligente pot monitoriza cât de bine sunt gătite lucrurile şi pot trece automat în modul de încălzire până când sunteţi gata să mâncaţi. Nu mai este un proces pas cu pas pe care trebuie să îl gestionaţi în întregime. Totul se poate face de pe telefonul dvs. şi este cu adevărat intuitiv.

La un moment dat, probabil că vom vedea opţiuni încorporate în care aparatele vor recomanda reţete şi vă vor conduce prin fiecare parte pe măsură ce gătiţi.

4. Mai puţine griji când sunteţi în vacanţă

Aţi fost vreodată într-o călătorie şi nu aţi putut zdruncina gândul că aţi lăsat ceva pornit acasă?

Unul dintre cele mai bune avantaje ale dispozitivelor inteligente este că acestea sunt întotdeauna accesibile. Majoritatea au aplicaţii personalizate pe care le puteţi folosi pentru a vedea că funcţionează şi totul acasă merge bine.

Cu lucruri precum luminile inteligente, puteţi menţine lumina bucătăriei aprinsă noaptea dacă sunteţi îngrijorat de faptul că casa pare goală. Puteţi schimba temperatura frigiderului la o setare mai mică pentru a compensa faptul că acesta nu va fi deschis atât de mult cât timp oamenii sunt plecaţi de acasă. Totul poate fi setat să expire la un anumit moment, aşa că lucrurile revin la normal până ajungeţi acasă.

Pe scurt, dispozitivele inteligente vă pot oferi liniştea sufletească de care aveţi nevoie în timp ce sunteţi plecat de acasă.

5. Dispozitive activate prin Wi-Fi

A putea monitoriza aparatele de bucătărie de departe nu este singurul beneficiu al conectării lor la Wi-Fi de acasă. Dispozitivele conectate vă uşurează, de asemenea, viaţa, deoarece pot reduce paşii în timp util, care obişnuiau să dureze ceva timp.

Un exemplu excelent este un cuptor cu microunde inteligent, care poate fi utilizat de departe, indiferent unde se află în bucătăria dvs. O mulţime de oameni întâmpină probleme cu cuptorul cu microunde, deoarece nu ştiu cât timp trebuie să lase lucrurile sau la ce putere ar trebui să gătească ceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici