(P) Avrig Park Residence, cel mai nou ansamblu rezidenţial care va defini zona Obor

1297 afișări
Imaginea articolului (P) Avrig Park Residence, cel mai nou ansamblu rezidenţial care va defini zona Obor

(P) Avrig Park Residence, cel mai nou ansamblu rezidenţial care va defini zona Obor

Dezvoltatorul imobiliar Rock Development a început în luna martie lucrările de edificare ale proiectului rezidenţial Avrig Park Residence, care va include 325 de apartamente, spaţii comerciale şi 405 locuri de parcare, în urma unei investiţii de aproximativ 30 de milioane de euro.
 
Avrig Park Residence este amplasat pe strada Avrig, în imediata apropiere a zonei Bucur Obor. Proiectul va fi format din două corpuri de clădire independente, cu un regim de înălţime 5S+P+10. Prima fază, cu un număr de 122 de apartamente, are ca termen de finalizare estimat iunie 2021.
 
Finanţarea proiectului rezidenţial Avrig Park Residence este asigurată de către UniCredit Bank, fiind aprobată şi acordată pentru dezvoltarea integrală a proiectului.
 
Prin multiple soluţii tehnice înglobate, bazându-se pe principiile proiectării ”GREEN HOMES”, Avrig Park Residence va fi certificat ca un proiect sustenabil, urmând să ofere un raport preţ / calitate foarte bun.
 
Avrig Park Residence va reuni studiouri, apartamente cu doua şi trei camere şi duplexuri cu patru camere, amplasate la ultimele două etaje ale clădirilor. Proiectul va include spaţii comerciale la parterul blocurilor iar în subteran vor fi amenajate atât locurile de parcare cât şi spaţii de depozitare pentru toate unităţile locative.
 
Oferta diversă a locuinţelor datorat excelentului raport preţ/calitate:
 
  • calitatea ridicată a construcţiei realizată din beton, ziduri despărţitoare din cărămidă, izolate termic şi fonic, finisaje de calitate superioară, centrale de apartament, toate funcţionalităţile moderne asigurate.
  • alternativa atractivă şi viabilă pentru toţi cei care îşi doresc un apartament într-un complex nou, modern şi eficient din punct de vedere al costurilor, urmărind calitatea vieţii.
  • securitatea şi protecţia la mişcări seismice, datorată soluţiilor tehnice implementate
Proiectul se evidenţiază prin structura eficientă a unităţilor locative, ideal compartimentate, finisate cu materiale de foarte bună calitate, concepute astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente aşteptări. Amplasamentul ideal, în proximitatea punctelor de interes, alături de facilităţile oferite rezidenţilor, vor susţine un proiect rezidenţial adaptat nevoilor contemporane ale societăţii moderne.
 
Vă aşteptăm în showroomul nostru pentru a vă oferi toate detaliile despre Avrig Park Residence.
 
Pentru a programa o vizionare, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0799 802 222 , sau folosiţi Mesageria Instantanee din Site www.avrigparkresidence.ro
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici