Compania de curierat Sameday integrează în flotă noua generaţie de camioane MAN - ADVERTORIAL

  • În luna octombrie, MHS Truck & Bus Group a livrat primele 10 unităţi MAN TGX 18.470, ale noii generaţii de camioane MAN, către compania de curierat Sameday;
  • Comanda constă într-un lot de 40 de unităţi cu diverse configuraţii;
12450 afișări
Imaginea articolului Compania de curierat Sameday integrează în flotă noua generaţie de camioane MAN - ADVERTORIAL

MHS Truck & Bus Group a livrat către Sameday, una dintre cele mai importante companii de curierat rapid din România, primele 10 unităţi MAN TGX, de nouă generaţie care fac parte dintr-o comandă de 40 de unităţi.

Factorul decisiv în achiziţie a fost experienţa bună cu marca de vehicule comerciale MAN şi serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group.

“Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generaţie de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate şi de mediu.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Modelul ales de Sameday, al noii generaţii de camioane MAN, este autotractorul MAN TGX 18.470 4x2 BL SA, destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP şi cuplu 2400 Nm. De asemenea, dintre sistemele de îmbunătăţire a costurilor amintim TipMatic şi sisteme de ultimă generaţie pentru asistenţa şoferului, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracţiunii (ASR), asistenţă pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de vehicule economică şi eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul şoferului confort cu suspensie pneumatică şi sistem media cu ecran de 7 inch. Şoferii au la dispoziţie un spaţiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar sub pat, de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga şi în dreapta, sub pat, cu acces din interior şi din exterior.

Noua flotă de autotractoare MAN va fi utilizată, prima dată, pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.

“Suplimentarea flotei şi achiziţia celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiţii, prin care urmărim dezvoltarea capacităţii operaţionale şi creşterea eficienţei în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare aşteptăm volume ridicate de trimiteri generate de sezonul de cumpărături, care începe cu Black Friday şi continuă până la finalul anului, iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienţilor noştri în această perioadă.“, declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici